Today.ua

Зірка серіалу “Свати“ Анна Кошмал завдяки коронавірусу насолоджується карантином

Серіал "Свати", після ударних зимових зйомок, пішов на весняні канікули, які триватимуть до початку літа. Тим часом актори, зайняті в серіалі, розбрелися по своїх театрах і по гастролях. Однак через карантин багато гастролів скасували, і рідні театри також стоять на замку.

Зокрема актриса Анна Кошмал через карантин тепер не зайнята в театрі і ніде на гастролює. Втім зірку серіалу "Свати" це зовсім не гнітить. Вона насолоджується несподіваними канікулами і з задоволенням присвячує час собі та своїй родині.

Про це зірка серіалу "Свати" написала в своєму Instagram. Анна сприйняла цю вимушену перерву як можливість почитати книги , до яких не доходили руки, побути з сім'єю, дати шкірі і волоссю відпочити від гриму і дати їм можливість відновитися.

"Чесно зізнатися, я дуже домашня пташка", - зізнається Кошмал.

Цим постом актриса супроводила фото, на якому зірка серіалу "Свати" знята в махровому халаті. Волосся Анна замотала таким самим махровим рушником і на обличчі в неї немає ні грама макіяжу. В руках дівчина тримає тюбик із кремом, яким, очевидно, користується як маскою для обличчя.

https://www.instagram.com/p/B93ru3GHCBm/

Загалом затишна і домашня Аня в такому вигляді зовсім не схожа на зухвалу Женьку Ковальову, яку шанувальники звикли бачити в серіалі "Свати".

Нагадаємо, серіал "Свати" планують продовжити знімати не раніше другої половини травня. Режисер каже, що сьомий сезон ситкому стане останнім. Тим часом у Мережі з'явилися чутки, що серіал "Свати" знову відчуває проблеми, цього разу - фінансові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ