Today.ua

“Дуже страшна ситуація“: колега Заворотнюк прокоментувала стан актриси

Анастасія Заворотнюк, яку більшість глядачів на пострадянському просторі знають, перш за все, як героїню серіалу "Моя прекрасна няня", знімалася в цьому сіткомі з юною актрисою Катериною Дубакіною, якій тоді було усього 14 років.

Юна Катя грала роль старшої доньки Максима Шаталіна і під час зйомок тісно контактувала з Анастасією. Тому вона зараз пильно стежить за здоров'ям старшої колеги і знає про ситуацію із Заворотнюк не з чуток. Однак заглиблюватися в подробиці хвороби своєї колеги вона не стала.

"Дуже страшна ситуація. Але це дуже слизький момент...Мені б не хотілося обговорювати його докладно", - сказала Катерина.

Вона також пояснила, чому уникає розмов на цю тему. Дубакіна вважає, що зараз говорити про це неетично, тим більше, що сім'я Анастасії Заворотнюк воліє мовчати.

"Що б я зараз не сказала, це буде виглядати як спроба вхопитися за обговорювану тему. А це некоректно. Я б не стала. Можу тільки побажати здоров'я Насті та сил її близьким", - пояснила актриса.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилося припущення, що Анастасії Заворотнюк, яку з нового року перевели в нову клініку, могло стати гірше. Цим можна пояснити візит в лікарню її сина Майкла, який до цього жодного разу мати в лікарні не наровідував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ