Today.ua

Знаки Зодіаку, яких уже цього літа чекає велике кохання: гороскоп виділив чотирьох фаворитів

Деякі знаки Зодіаку мали шанс зустріти своє велике кохання ще цієї весни. Але пандемія коронавірусу і карантин внесли свої корективи в плани світил, і тепер їм доведеться почекати наступної сприятливої смуги. Однак у нинішнього літа вже є свої фаворити, яким доля надасть шанс для зустрічі з великим коханням. Астрологи назвали у цьому гороскопі щасливчиків чотири знаки Зодіаку.

Близнюки

Близнюків по праву можна назвати пестунами нинішнього літа. У них все добре буде складатися і в кар'єрі, і в особистому житті. Начальство помітить вас на роботі і почне довіряти вам участь у деяких ділових перемовинах і світських заходах, на яких збираються ділові люди, щоби поєднати приємне з корисним. Саме там у вас є великий шанс зустріти цікаву людину. Спочатку він (вона) вас зацікавить як гідний співрозмовник, а згодом це спілкування може перерости у дещо більше. При цьому і на роботі, і в особистому житті справи будуть йти дедалі краще і краще.

Діва

Діви, які не встигли зробити багато запланованого через карантин, мають намір на все літо заглибитися в роботу. Вам стільки усього треба встигнути, стільки запланованого втілити, що коли тут думати про особисте життя. А тим більше, бігати по клубах і відвідувати світські заходи, на яких є шанс зустріти свою майбутню половинку. Проте доля вирішила все за вас. Вона готує вам зустріч там, де ви на неї і не розраховуєте. Нове знайомство, звичайно, внесе сум'яття у ваші плани, і вам доведеться їх коригувати. Однак воно того буде варте.

Терези

Терезам для того, щоби почуватися цілком щасливими, потрібно обов'язково знати, що ними хтось захоплюється. Не обов'язково це має бути фатальна пристрасть і всепоглинаюча любов, однак легкий флірт – це ваше все. І нинішнє літо буде налаштовувати на це. Ви постійно будете в центрі уваги протилежної статі. Вам не доведеться навіть докладати зусиль до того, щоби вами захоплювались і шукали зустрічі з вами. Чудово провівши в таких відносинах два літні місяці, ви маєте шанс зустріти велике і справжнє кохання десь у серпні, ближче до закінчення літа.

Скорпіон

Скорпіони належать до потайливих натур, і за їхніми вчинками ні за що не здогадатися, що вони потребують любові. Вони завжди незалежні, удавано холодні в стосунках із протилежною статтю і навіть деколи виявляють неприязнь, якщо хтось намагається виказувати їм увагу. Насправді під цією маскою байдужості ховається зранене і трепетне серце, що прагне кохання, але дуже боїться помилитися. Втім, цього літа вам, Скорпіони, цього можна не боятися. Доля дасть вам можливість зустріти дійсно достойну людину, яка зможе оцінити і ваше кохання, і вашу витончену душу.

Нагадаємо, з циганського гороскопу ви можете дізнатися, які життєві перипетії чекають  на різні знаки Зодіаку вже у червні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ