Today.ua

Жінки, які з головою поринають у пристрасть: гороскоп розкриває секрети трьох знаків Зодіаку

Жінок, всередині яких вирує вулкан пристрастей, можна розпізнати не відразу. Деякі з них успішно ховають свою пристрасть під маскою навмисною холодності і неприступності. І дізнатися справжню природу такої "штучки" можна лише при близькому спілкуванні. Однак, знаючи, під якими знаками Зодіаку, народжуються такі жінки, можна легко їх розпізнати, не боячись обпектися" від палаючої пристрасті.

Одні з найбільш пристрасних жінок - Водолії. Представниці прекрасної статі, народжені під цим знаком Зодіаку, зазвичай дуже емоційні, імпульсивні і тому не відрізняються стабільністю поведінки. Вони здатні розпалити пристрасть у будь-кому, хто потрапив у їхнє поле тяжіння". З такою жінкою ніколи нудьгувати, вона часто бере ініціативу в свої руки. І тому чоловікові залишається лише підкорятися. Проте жити з такою жінкою - все одно, що жити біля підніжжя вулкана.

Ще один знак, під зовнішньою холодністю якого ховається обпалюючий гейзер - Діва. Цей знак Зодіаку може на перший погляд здатися навіть занадто беземоційним, і ви можете досить довго помилятися щодо знайомої Діви. А якщо ваше знайомство не стане більш близьким, то це враження може зберігатися вічно. Справа в тому, що потайливі Діви демонструють свій запал і пристрасть лише найближчим людям. Та якщо вона зануриться у цей вир, то тоді або вас обох винесе на гребінь пристрасті, або ви потонете в палаючій безодні.

Ще більш загадковий знак, в якому непросто розпізнати пристрасну натуру - Козеріг. Жінки-Козероги на перший погляд можуть здатися самовпевненими холодними хижачками, які керуються в житті лише тверезим розрахунком. Однак це не так. Насправді під цією личиною ховається ранима і пристрасна натура, яку легко образити, і яка розкривається тільки перед найближчими людьми. Зате коли ви станете з нею по-справжньому близькі, вона обдарує вас такий палітрою почуттів, про яку ви й не підозрювали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ