Today.ua

Дружина Єфремова була проти кодування чоловіка від пияцтва: “Насильство над душею і тілом“

Нинішня дружина Михайла Єфремова, яка вже є його п'ятою офіційною дружиною, пияцтва чоловіка, звичайно, не вітала, однак намагалася виправдати свого благовірного за його пристрасть до зеленого змія.

Вона вважала, що в Михайла Олеговича дуже тонка і вразлива душа. І він, як будь-яка ранима людина, намагався топити своє почуття протесту в чарці з горілкою. Загалом, якщо звернутися до російської класики, то там горілка фігурує як панацея від багатьох душевних недуг. І наш сучасник Єфремов, немов був списаний з портретів літературних героїв, які звикли зцілювати зранену душу спиртним.

При цьому дружина, знаючи, що Єфремов стрибає від неї у гречку до молодої коханки, тим не менш, трепетно піклувалася про здоров'я коханого чоловіка (все-таки жіноча душа – загадка) та регулярно підсипала йому в їжу різне цілюще зілля для очищення печінки. Вона також намагалася супроводжувати чоловіка на всі світські заходи, щоби не дати йому напитися "до чортиків".

А одного разу (був такий світлий період в їхньому житті), дружина зуміла умовити актора на відвідування спортзалу. Той з ентузіазмом взявся за спортивні заняття і навіть встиг скинути 15 кілограмів. Однак і тут його пристрасна натура розслабилась і повернулася до старого захоплення.

По суті усе спільне життя Софії Круглікової із заслуженим артистом – це безперестанна боротьба з його згубною пристрастю. Однак при цьому дружина завжди була проти того, щоби він кодувався від пияцтва. Вона вважала такий спосіб насильством над особистістю і втручанням у людську душу.

"Такий метод позбавлення від залежності є насильством над душею і тілом", - переконана дружина актора.

Втім, з огляду на те, що він скоїв ввечері 8 червня, можливо, кодування було би виходом для всіх. Проте зараз вже пізно міркувати на тему, як могло би бути, якби він у той фатальний вечір не сів п'яним за кермо.

До речі, лікарі визнали, що Михайло Єфремов страждає на алкоголізм, і, мабуть, ще й наркотичною залежністю. Адже в його аналізах виявили не тільки алкоголь, але й сліди наркотиків, і, крім того, сліди снодійного препарату. Через останній деякі стали припускати, що, можливо, хтось підсипав Михайлу цю речовину в день аварії. Виходить, що можливо хтось хотів його смерті. Хоча ця версія здається не дуже переконливою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ