Today.ua

Зеленський приїхав на зустріч лідерів «нормандської четвірки» на Renault

Президент України Володимир Зеленський в черговий раз здивував усіх. У Парижі він приїхав на зустріч лідерів країн-учасниць «Нормандського формату» не на розкішному лімузині, а на звичайному мінівені Renault Espace.

Espace – хороший автомобіль. Французи його випускають вже кілька десятиліть. Одного разу вони навіть встановили на нього двигун від боліда «Формули-1».

Мабуть, Володимир Зеленський, вибравши «Рено», намагається відповідати своєю симпатичною ролі «Слуги народу». Для цієї мети французький мінівен підходить ідеально.

Зверніть увагу, що «Рено», на якому приїхав український президент, має французькі номери.

Тим не менш, такий автомобіль, як нам здається, все-таки не підходить для участі у зустрічі президентів України, Франції, Німеччини і Росії. Ангела Меркель приїхала до Єлисейського палацу на «Мерседесі», а Володимир Путін – на російському лімузині Aurus.

Нагадаємо, 9 грудня відбулася зустріч лідерів Німеччини, Франції, України та Росії у Парижі. Окремо відбулися переговори Володимира Путіна та Володимира Зеленського. За словами Путіна, зустріч із Зеленським віч-на-віч пройшла “добре та по-діловому”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ