Today.ua

Закинула голі ноги на мужика: Волочкова показала, як проводить час зі своїм загадковим коханцем

Анастасія Волочкова продовжує інтригувати підписників своїм таємничим коханим, про якого вона згадує чи не в кожній своїй публікації, і якого вперто не показує на жодному фото. Однак, якщо раніше на її знімках і "не пахло" цією загадковою персоною, то тепер Волочкова іноді інтригуюче відкриває "шматочок" свого чоловіка. Втім, обличчя його жодного разу не бачив ніхто.

Так, на одному зі знімків балерина показала шматочок його плеча. На іншому – весь акцент фото зроблено на Анастасію, і лише темний силует чоловіка можна побачити в сутінках на задньому плані. Однак найбільш відкритим вийшов знімок, де видно ноги коханого. Парочка сидить у домі, очевидно, на дивані, і голі, витягнуті на всю довжину, ноги Волочкової лежать на ногах чоловіка.

"Прекрасні романтичні вечори можна проводити вдома..❤", - підписала знімок зірка.

При цьому багато хто помітив, що чоловік одягнений вельми скромно. На ньому прості, не першої молодості, джинси і чорні шкарпетки. Втім, люди вдома на карантині вільні одягатися у що та як хочуть.

https://www.instagram.com/p/B-SOFjMoK7k/

Ймовірно, це і є ноги того самого загадкового коханого, якого прагне побачити весь Instagram. Очевидно, всім випаде така можливість лише у вересні. Адже Анастасія Волочкова планує своє весілля саме на цей місяць. Втім, у плани закоханих може втрутитися карантин через коронавірус. Але будемо сподіватися, що до того часу основна хвиля захворювань вже схлине.

А тим часом, домочадці Анастасії Волочкової затарили її оселю продуктами з супермаркету. І хоча сама зірка наголошує, що вони не піддаються паніці і не скуповують нічого про запас, обсяг закупленого вражає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ