Today.ua

“Задобрити не вдасться“: Яніна Соколова розкритикувала Зеленського за новорічне привітання

Телеведуча Яніна Соколова розкритикувала Володимир Зеленського за "месиджи" в його новорічному привітанні.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Яніна Соколова переконана, що «війну з Росією можна закінчити двома способами. Виграти або програти".

 

«Наївна гра в «ми всі за мир» зі взаємними привітаннями з новим роком - прикрий суїцид. КВК ніколи не обіграє КДБ. Я зараз суто про рівень стратегії. Або Ви думаєте, що Вам вдасться задобрити, а потім, хоп, і перехитрити сусіда? Ну ... Путін не Юзик. Трошки інший психотип і мізки. Він розуміє тільки позицію сили. Заграванням Ви тільки ганьбите себе і країну, 13 тис. громадян якої цей пан ганебно вбив», - написала Яніна Соколова.

Вона також прокоментувала заяви, «яка різниця, як вулиця названа» і «хто ми».

 

«Різниця велика. У ній якраз вся сіль. Коли Ви це зрозумієте, то все піде по правильному шляху. Як це зрозуміли в Польщі, Угорщині, Франції та Німеччини ... Відповідь на питання «хто ми?» буде тоді чіткою і впевненою, коли ви зрозумієте, що об'єднує країну не папірець і асфальт і навіть не прагнення миру, а загальна національна ідея, самоідентифікація, боротьба з ворогом, який калічить і нищить наших солдатів, розуміння ходу власної історії, категоричність до будь-якого посягання на все українське всередині й зовні, цінність мови та культури, особистостей, які змінили хід історії в боротьбі за незалежність і суверенність. Оточіть себе тими, хто це розуміє, Володимир Олександрович. Ви опинилися в вакуумі малоросів. Ставайте правіше. Час лівих залишився в СРСР», - закликала Яніна Соколова.

Телеведуча додала, що якщо Володимиру Зеленському все одно, то вона пропонує «назвати вул. Банкову, де Ваш офіс, вул.Бандери. Теж на Б. Яка різниця".

 

«Було б логічно зробити це сьогодні, в день народження Степана Андрійовича. Тому що «Ніщо не зупинить ідею, час якої настав ...» С. Бандера. Значна частина українців вже розуміє, ким вони є. І з кожним роком їх стає все більше. Залишилося зрозуміти це Вам, шановний пане Президенте », - резюмувала Яніна Соколова.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вирушив на новорічні свята на український курорт Буковель в Карпатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ