Today.ua

Любов Успенська відмовилася від дочки

Любов Успенська, судячи з її публікацій в Мережі, вже й думати забула про свою бунтарку-дочку. Ще недавно на одній шостій частині земної кулі усі ЗМІ ретельно копирсалися в брудній білизні сімейства королеви шансону, а вже сьогодні пристрасті потроху вщухають, і співачка входить у звичний ритм життя.

Успенська закидала Instagram своїми сексапільними фото, і в жодній з її публікацій немає й натяку на те, як вона страждає через наркоманку-дочку. Звичайно, від такої біди не застраховані жодні батьки. Навіть у найбільш благополучних сім'ях трапляється, що діти збиваються зі шляху. Однак не всім батькам вистачає сил після цього жити далі так, наче нічого не сталося. Та, очевидно, Любов Успенська саме із таких жінок.

Її фото в Мережі вражають зухвалістю і чуттєвістю, яку не всі шанувальники співачки змогли гідно оцінити. Багато підписників зірки знаходять її поведінку цинічною і такою, що не відповідає ситуації, яка склалася в родині співачки. Так, нещодавно Успенська опублікувала у своєму мікроблозі фото з Баку, яке викликало шквал негативної реакції підписників. На знімку Любов стоїть у білій міні-сукні і білих чоботях-ботфортах. Співачка, яка піднесла до обличчя троянду, виглядає карколомно для своїх 66 років.

"Тільки Баку сьогодні зміг підняти мені настрій: настільки тепле, сонячне місто! А особливо коли поруч такі чудові друзі, як @eminofficial!", - підписала знімок Любов Успенська.

Хейтери тільки й чекали свіжої публікації, щоб обрушити на зірку шансону шквал негативних емоцій. Щоправда, чимало шанувальників співачки відразу спробували стати на її захист.

"О боже! Як смішно виглядає баба, що молодиться!", "Чи є у всьому ЦЬОМУ щастя і радість???", "Жах", "Жінка свято , плаття вогонь", "А то, а чоботища! взагалі відпад!", "Любочка, тільки робота й лікує! Тим більше якщо вона улюблена і дана богом!!!", "Стара шльондра!!!!", "Кожен судить по собі!", "Офігєть !!! Яка ж молодець! Мені приклад!!", "Бенкет під час чуми, дитина в жахливому стані, які до біса концерти, вбрання , мабуть теж пора до психіатра", "Нерозумно виглядає все це і смішно. Всьому свій час!" "Люба, ви прекрасні!!!!!!!", "Світ зійшов з розуму, жінки, у яких все зроблено штучно тепер красуні. Господи прости за цих так званих красунь", "Любов, а правда, що ви не носите спідньої білизни?!..", - Мережа просто вибухнула коментарями різного спрямування.

https://www.instagram.com/p/B9XmDSlFHkn/

На жоден з них співачка не відповідає. І ніхто не знає, що насправді діється в її душі, і від чого там порожнеча: від усвідомлення власного безсилля змінити ситуацію, або просто тому, що від природи не дано нічого відчувати. Загалом схоже, що шафа 66-річної Любові Успенської поповниться ще не одним скелетом.

Тим часом Любов Успенська підігріває плітки про себе ще й занадто відвертим "шефством", яке вона взяла над 28-річним співаком Леваном Кбілашвілі, якого всюди возить з собою на гастролі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ