Today.ua

Вибачився і роздав гроші: дивна поведінка луцького терориста

Максим Кривош, що отримав скандальну популярність як луцький терорист, виявляється, дуже дивно поводився не тільки під час утримання заручників, але й безпосередньо перед тим, як вирішив здатися поліції. Він, зокрема, вибачився перед людьми, а перед тим, як вийти з автобуса і здатися, почав роздавати їм гроші. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс".

Розповідають, що терорист дістав із сумки кілька пачок доларів і роздав їх людям, які були в автобусі. Він також не раз вибачився перед людьми. Що стосується грошей, то звільнені заручники дійсно підтверджують такий факт. Хоча вони кажуть, що долари ці були сувенірні, фальшиві. Проте деякі місцеві ЗМІ говорять, що гроші були справжні.

До речі, самі заручники не можуть про Кривоша і слова поганого сказати. Кажуть, він чемно поводився з ними, а сувенірні долари роздав людям нібито "на пам'ять". Втім, цілком імовірно, що вони, таки, були сувенірні. Бо після того, як людей звільнили, на підлозі в автобусі знайшли певну кількість розкиданих банкнот. Навряд чи хтось став би смітити грошима, якби вони були справжні.

https://www.facebook.com/mediaavers/videos/1174673376209394/?v=1174673376209394

Тим часом, у протоколі, складеному правоохоронцями, згадки про гроші і зовсім немає. А адвокат луцького терориста Сергій Тиможинський каже, що в його підзахисного при затриманні вилучили 500 гривень, які були при ньому.

Нагадаємо, йдеться про захоплення заручників у Луцьку, що прогриміло на весь світ. Терорист, який захопив автобус, був добре озброєний і обіцяв підірвати пасажирів і себе, якщо влада не виконає його вимоги. При цьому вимоги 45-річного чоловіка були дещо дивними. Він вимагав, аби топ-чиновники держави визнали себе "терористами в законі", і щоби президент зробив рекламу документального фільму "Земляни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ