Today.ua

Щосили вдарити в лоб: Винник розповів про улюблені великодні традиції

Олег Винник розповів про великодніх традиціях, які запам'яталися йому з часів його дитинства. Як відомо, співак родом із Черкаської області. Майбутній зірковий кумир публіки підростав у звичайній сільській родині, і звісно, всі народні звичаї, що існують в українських селах, йому не в дивину. Адже він увібрав ці традиції з дитинства.

Олег Винник розповів, що для нього, як для віруючого християнина, Великдень – одне з найбільших церковних свят. Щороку у цей день він відправлявся в церкву, щоби доторкнутися душею до таїнства воскресіння.

"Люблю цей хвилюючий стан, святе таїнство, з величезною повагою ставлюся до всіх традицій", - розповів Олег Винник.

Він також повідав, як зазвичай готувалися до свята у їхній родині. Мама пекла в печі паски, а він активно допомагав їй у цьому процесі. Син виймав із печі гарячі, разрум'янені паски та самостійно їх прикрашав.

На свято родина йшла до церкви. А потім всі збиралися за великим столом і починався сімейний бенкет.

Олег Вінник каже, що завжди намагався проводити це свято у сімейному колі. Ну, а цьогоріч альтернативи сімейному колу і бути не може. Співак ще з дитинства виніс веселу великодню традицію – стукатися одне з одним крашанками. Чиє яйце першим розбилося, той і програв. А найвідчайдушніші шибайголови (хто б сумнівався, що Олег теж такий) проробляють подібний трюк зі своїм чолом. Потрібно щосили стукнути писанкою в лоба – так, аби яйце розбилося.

Так перевіряється міцність характеру, бо якщо яйце скрізь ціле , без тріщин на шкаралупі, то бити в чоло доведеться сильно. Олег Вінник каже, що такі нехитрі розваги допомагають йому повернутися в золоту пору дитинства і відчути себе дитиною хоч на пару хвилин.

Нагадаємо, Олег Винник розчулив своїх шанувальниць знімком із рудим домашнім котом на руках. Багато прокоментували, що на фото "милашка" і "красунчик", не уточнюючи, кому з них двох адресовані такі компліменти. Втім, поруч із такою рудою красою навіть Винник ризикує програти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ