Today.ua

Ірина Білик чекає обручку від Олега Винника та готова змінити прізвище

Ірина Білик розповіла про долю презентів, які дарували їй колишні чоловіки, а також про перспективу зміни прізвища. Своїми спогадами і міркуваннями співачка поділилася в програмі "Ранок з Україною".

Ірина Білик – не лише співачка з багатим сценічним репертуаром, але й жінка із багатим минулим. Причому, на відміну від багатьох жінок, їй вдається зберігати зі своїми "колишніми" доволі теплі стосунки. Тому й подарунки від колишніх чоловіків вона із задоволенням носить і пам'ятає, де і за яких обставин їх робили.

При цьому її нинішній чоловік Аслан Ахмадов, за словами Ірини, анітрохи не ревнує співачку до колишніх чоловіків і повністю їй довіряє. До речі, на ефір програми Білик прийшла з каблучкою, яку колись подарував їй Дмитро Дікусар. У неї від Дмитра залишилося кілька таких подарунків.

"Лежить красива обручка з діамантом, чого ж її не носити?" – резонно заявила співачка.

Чимало також у її колекції прикрас каблучок від колишнього чоловіка Юрія Нікітіна. Він робив їй подарунки з нагоди концертів у палаці "Україна". Їх вона також носить.

Взагалі співачка ніколи не була обділена увагою чоловіків, і не лише її колишніх. Серед її шанувальників чимало представників сильної статі, які просто обожнюють свою зірку. Однак у неї все-таки більше прихильниць-жінок, визнає Білик. І вона пишається тим, що у неї багато фанаток-жінок.

"Прихильниць у мене набагато більше, ніж чоловіків-шанувальників. Тобто, мені здається, що треба брати прізвище Винник", - сміючись, додала Ірина Білик.

Але якраз від Винника у неї поки подарунка немає. Тому співачка додала, що чекатиме каблучки ще й від Олега Винника.

Нагадаємо, Ірина Білик нещодавно розповіла, як розвивався її бурхливий роман із Юрієм Нікітіним, і чому вона вирішила з ним розлучитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ