Today.ua

Японці показали новий Toyota Harrier

Toyota представила нове покоління кросовера Toyota Harrier. Японці планують офіційно показати цю новинку вже влітку нинішнього року, якщо, звичайно, не завадить пандемія коронавіруса.

Toyota Harrier нового (третього) покоління побудований на платформі TNGA. На цій же платформі, до речі, створені нові Toyota RAV4 і Highlander. У порівнянні з попередником кросовер став трохи довше, ширше і нижче. Що ж стосується дизайну, то він зазнав деякі зміни, але не революційні.

Покупцям новий Harrier запропонують з 2,0 л атмосферним мотором потужністю 171 к.с., а також з гібридною силовою установкою, яка складається з 2,5 л двигуна і електромотора. Привід – передній або повний.

Вже в базовій комплектації кросовер має хороший набір обладнання, в тому числі різні системи активної безпеки. Є також аудіосистема JBL з дев'ятьма динаміками та інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим дисплеєм.

Toyota планує офіційно показати новий Harrier влітку поточного року. Відразу після цього почнуться його продажі в Японії. В інших країнах він з'явиться пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ