Today.ua

Виставила груди: Лоліта Мілявська роздяглася у ванній і нарвалася на різку критику

Лоліта Мілявська на цей раз просто приголомшила своїх підписників. Популярна російська співачка в одному чорному боді вирішила показати нове відео. Артистка знялася у ванній і показала свої улюблені парфуми. У них, за словами Лоліти, присутні сила і секс. І головне, зазначила Лоліта, не переборщити з цим.

Лоліта не соромиться і показує спочатку, як наносить крем на обличчя. Перед камерою відразу відкривається пишний бюст співачки, що відразу ж і відзначили підписники зірки. Тут думки розділилися на два табори. Одні фанати вважають, що для свого віку Лолілта Мілявська виглядає чудово. Інші, що пишні груди співачки звичайно чудові, але бентежить те, що зірка сидить в туалеті і знімає все на відео. Багато хто також зазначив, що співачка трохи набрала вагу, але це ніколи не бентежило Лоліту, вона не боялася показати себе у всій красі.

Зараз Лоліта Мілявська після розлучення зі своїм чоловіком може багато чого собі дозволити. Дмитро Іванов часто зраджував співачці, тому пара розлучилася. Але на цьому процес не закінчився. Колишній благовірний подав в суд на Лоліту за те, що співачка його переслідує і читає всю переписку, зламавши електронну пошту.

https://www.instagram.com/p/B5fUNEcJyf3/

Раніше, Лоліта Мілявська показала яскраве відео з голими чоловіками. Зірка продемонструвала свої танці на пілоні в оточенні танцюючої молоді.

Найцікавіше, що колишній коханець Лоліти розповів інтимні подробиці їхнього особистого життя з Мілявської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ