Today.ua

Винник радикально змінив зовнішність, співака не впізнати: реакція Мережі

Олег Винник, проводячи дні в самоізоляції, розбирає свої архіви та періодично підкидає в топку своєї популярності нові фото. Причому кожна така публікація влучує прямо в ціль. Полум'я обожнювання прихильниць спалахує з новою силою і потім довго ще пломеніє в Мережі, випалюючи на сторінці Олега пристрасні коментарі.

Днями він поділився двома свіжими фото зі свого архіву. Вже не вперше Винник публікує фото і відео зі свого німецького періоду. Тоді він гастролював з мюзиклами на сценах багатьох театрів Європи. Олега Винника, який виступав тоді під сценічним ім'ям OLEGG, європейські шанувальники якісного співу пізнали і полюбили раніше, ніж співвітчизники. Ще б пак: молодий харизматичний співак не залишав байдужим жодне жіноче серце, навіть якщо це серце пересиченої хлібом і видовищами австрійки або німкені.

"Відшукав для вас ще архівних знімків ? "Der Glöckner von Notre-Dame". На першому фото – в ролі Феба, на другому – Клопен. Берлін, Theater am Potsdamer Platz, 2001 рік", - підписав Винник свої знімки.

Його прихильницям особливо сподобалося перше фото, на якому він постав в образі красеня-Феба, що звабив циганку Есмеральду. І хоча його персонаж позитивним вже ніяк не назвеш, проте при вигляді такого Феба спустить прапор фемінізму навіть офісна довгожителька, яка давно не балує чоловічу стать своєю увагою.

https://www.instagram.com/p/B_fI8prlFL6/

"Вау? на першому фото, прям справжній принц?? Спасибі, що ділитесь архівами ??", "Ви не перестаєте дивувати ? Приголомшливо ??", "Ох, нічого собі!! ??? Перший образ – просто... фантастичний ??", "Справжній принц України", "Незвично! Талановита людина талановита в усьому! ??Супер! ❤️", "Красунчик, що ви робите зі мноооооою", "Який зайчик??", "Я тепер розумію, чому вас німкені так полюбили. Такий красень. А ще й талановитий, оооох", "Заздрю вашій Таюне!!! Що талант, що краса!!! Бог поцілував вас куди треба!!!" - прокоментували знімки захоплені "вовчиці".

Втім, Олега не лише Бог поцілував, його ще й жінки намагаються поцілувати куди треба. Деякі фанатки навіть не шкодують власного тіла для свого кумира. Так, одна багатодітна мати наколола портрет Винника у себе на спині. Оооох, Олег, що ви робите з ними!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ