Today.ua

Друга половина травня готує серйозні проблеми для деяких знаків Зодіаку

Для більшості знаків Зодіаку перша половина травня пройшла на відносно сприятливому фоні, але друга половина місяця готує деяким з них неприємні сюрпризи. Кому пощастить менше за інших?

Овен

У другій половині місяця ви зіткнетеся з проблемами в різних сферах життя. Причиною тому стане ваша пасивність. Схоже, ви остаточно склали руки і не збираєтеся боротися за свої цілі. Самі Овни чимало дивуються своєї апатичності, але цей стан викликано сильною втомою і негативом, який ви ввібрали у великих кількостях. Астрологи радять представникам цього знаку Зодіаку підняти собі настрій, інакше ви ризикуєте упустити можливості.

Близнюки

Ви самі подпортите для себе загальну сприятливу картину. У травні успіх обернувся до вас обличчям, чого ви рішуче не хочете помічати. Не залишайте своє робоче місце раніше покладеного часу, щоб не створювати конфлікту в колективі. Затримуючись в офісі, ви зможете досягти бажаного. А відпочити ви зможете і потім, коли досягнете позитивного результату.

Діва

Ваші звички, за які ви вчепилися мертвою хваткою, не приносять колишнього ефекту. У першу чергу це стосується вашої роботи, але вона вас вже не радує. Щоб змінити ситуацію на краще, відмовтеся від того, що перестало бути корисним. Залиште в минулому застарілі проекти та ідеї, в іншому випадку ви переутомитесь і витратите час даремно.

Скорпіон

Ви втратите того, до чого звикли. Можливо, вам доведеться шукати нову роботу або міняти місце проживання. Все це налякає представників цього знаку Зодіаку і позбавить їх гармонії. Зберіться, зробіть переоцінку цінностей. Нова обстановка сповнена цікавих можливостей і яскравих перспектив, тому засмучуватися не варто.

Хочете дізнатися, що чекає всіх знаків Зодіаку в травні? Тоді ознайомтеся з нашим гороскопом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ