Today.ua

“З кокетливим хвостом виглядає молодшою“: Пугачова з Галкіним і дітьми влаштували сімейне дозвілля

Алла Пугачова з Максимом Галкіним не перестають радувати своїх шанувальників знімками із сімейного життя. Цього разу подружжя відвідало кінотеатр, прихопивши із собою своїх двійнят Лізу і Гаррі.

Фото їхнього сімейного "культпоходу" Максим Галкін опублікував у своєму Instagram.

"Похід у кіно", - підписав знімок шоумен.

На знімку вся сім'я розташувалася, очевидно, в холі кінотеатру. Максим і Алла стоять, спираючись на стійку, діти стоять поруч із ними. Мама тримає Лізу за руку, а Гаррі, як самостійний мужчина, за мамину руку вже не тримається.

Алла Пугачова, яка останнім часом дуже схудла і в черговий раз помолодшала, виглядає приголомшливо. Їй дуже пасує молодіжне вбрання - джинси і коротка світла куртка на хутрі. На голові Примадонна спорудила кокетливий хвіст із волосся, що надає їй пустотливого образу і робить співачку ще молодшою. Хтось навіть пожартував, що тепер 70-річна Алла виглядає чи не молодше за свого 43-річного чоловіка.

"Алла Борисівна! Браво! Божественна! Зірка по імені Щастя!", "Які ви класні. Щастя вам", "Алла Борисівна приголомшлива. Максиме, дякую Вам за нашу Примадонну", "Аллочка, ви вже молодше Максима виглядаєте" Алуся вже не та... Алуся стала ще крутішою", "Чудова сім'я. Тисяча слів захоплення", - розсипаються в захопеннях шанувальники Пугачової і Галкіна.

Знайшлися, правда, і ті, хто хлюпнув ложку дьогтю в море загального обожнювання.

"Макс красивий. Зі старою", - стікає жовчю один із коментаторів.

"Два синочка і лапочка дочка)))))", - більш вишукано натякає на різницю у віці подружжя інший.

Деякі окремо відзначили приголомшливу подібність дітей, народжених від сурогатної матері, зі своїми біологічними батьками - Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним.

"Хто б що не говорив, але діти маленькі копії своїх батьків", "Доча на маму схожа, а синочок на тата", - пишуть шанувальники зіркової пари.

А в одному з коментарів захоплені шанувальники талантів і зовсім вдалися до "хімічних" алегорій.

"Алла і Максим - це як два хімічних елементи, вступили в реакцію і поміняли один одного, причому в кращий бік", - пише коментатор, у якого, очевидно, в школі була гарна оцінка з хімії.

https://www.instagram.com/p/B7JEtr1hFkV/

Нагадаємо, нещодавно Алла Пугачова здивувала своїх шанувальників незвичайним знімком, зробленим в дусі портретів епохи Відродження. Деякі шанувальники навіть помітили її схожість із Моною Лізою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ