Today.ua

Слідом за Лещенком госпіталізований Ігор Ніколаєв – тест показав коронавірус

Ігор Ніколаєв, який у січні цього року відсвяткував своє 60-річчя, вчора, 26 березня, потрапив до лікарні з підозрою на коронавірус. Про це повідомили російські ЗМІ.

Як незабаром стало відомо, знаменитий композитор і співак був госпіталізований в лікарню на Коммунарці з високою температурою. Попередній тест дав позитивну реакцію на коронавірус. Лікарі оцінюють стан маестро як середньої тяжкості.

На жаль, в іншої радянсько-російської зірки, 78-річного Лева Лещенка, справи йдуть гірше. Співака, у якого діагностовано коронавірус, перевели в реанімацію після того, як він став задихатися. Лікарі оцінюють його стан як важкий. Втім, ближче до вчорашнього вечора з'явилося повідомлення від голови МОЗ Росії Михайла Мурашка про те, що стан співака трохи покращився.

"Сьогодні Лев Валер'янович не потребує кисневої підтримки. Перебіг хвороби дає надію, що вона завершиться успішно", - дозволив собі обережний прогноз голова російського Мінохоронздоров'я.

Що стосується Ігоря Ніколаєва, то його діагноз ще не підтверджено лабораторним аналізом. Є лише позитивний результат тесту, а тести, як показав досвід, частенько грішать недостовірністю. Однак є побоювання, що це, таки, коронавірус, і що співак міг заразитися ним від Льва Лещенка, з яким нещодавно був в одній компанії.

Пізніше стало відомо, що лікарі діагностували у співака вогнищеву пневмонію. Однак її природа поки невідома. Результати аналізу будуть, найімовірніше, завтра, 28 березня.

Нагадаємо, Лев Лещенко по поверненню з-за кордону вів активне світське життя. Вони з дружиною відвідували всі заходи, на які були запрошені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ