Today.ua

“Ходила з простягнутою рукою“: Пугачова виявилася практично без копійки грошей

Алла Пугачова, за часів своєї бурхливої сценічної молодості, зовсім не була багатою. Як і багато радянських артистів, вона мала невисоку зарплату і отримувала мізерні відрахування від концертів. А корпоративів тоді просто не було.

Приводом до з'ясувань із фінансами Пугачової послужила заява колись популярного співака Михайла Муромова про те, що Пугачова зламала йому сценічну кар'єру. Муромов заявив, що Пугачова дуже боялася конкуренції і всіляко утискала молодих талановитих співаків, які наступали їй на п'яти. Нібито Пугачова спеціально платила телеканалам за те, щоби вони не показували концертні номери з виступами її молодих конкурентів.

Проте на захист зірки несподівано став музичний критик Сергій Сосєдов, який останнім часом і сам не пропускає нагоди, щоби хоч якось не дошкулити Примадонні у своїх інтерв'ю. Іноді створюється враження, що Сосєдов для того й кочує з одного ток-шоу в інше, щоб якнайбільше очорнити Пугачову. Втім, не виключений й інший варіант, що Сосєдов якраз перебуває на "утриманні" у зірки, яка сплачує йому за піар, нехай навіть і чорний.

Загалом, як би там не було, однак у цьому випадку Сосєдов заступився за Аллу Борисівну. Музичний критик вважає, що в Пугачової не було таких грошей, щоби платити каналам за вихід або невихід тієї чи іншої пісні. У той час, коли починав Муромов, вона хоч і була вже популярною, проте була бідна, мов церковна миша.

Та й до того ж, за словами Сосєдова, Пугачова завжди відрізнялася скупістю. Тому платити зі своєї кишені вона ніяк не могла. А самого Муромова, який, до речі, увійшов в історію як співак одного хіта, "Яблука на снігу", Сосєдов назвав "хворою людиною".

"Вона все життя ходила з простягнутою рукою і розповідала, яка вона бідна, що в неї нічого немає", - поділився спогадами Сосєдов.

При цьому він додав, що якби Пугачова хотіла кого-небудь прибрати з ефірів, то радше, використала би свої знайомства на телеканалах, а не свої гроші. Однак у цьому випадку відповідальність за змарновані кар'єри молодих співаків лежить на співробітниках цих каналів, а не на самій Пугачової. Адже вони завжди могли відповісти їй відмовою.

Хоча в Мережі раз від разу з'являються чутки про те, що Пугачова все-таки поховала  кар'єру не одного молодого виконавця. Втім, хто знає, чи так це насправді. Можливо ті, що "подавали надії", просто їх не виправдали.

Нагадаємо, в одному зі своїх недавніх інтерв'ю Алла Пугачова розповіла про секс у своєму житті. Зокрема, у шлюбі з Максимом Галкіним. Примадонна каже, що у них регулярний секс, і що вона вважає це головним чинником продовження життя.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ