Today.ua

“Усе повертається“: Заворотнюк не відпускає минуле, за все доведеться платити

Анастасія Заворотнюк бореться не лише з важкою хворобою. Актрисі доводиться боротися ще й із важкими фінансовими обставинами, які навалилися на її сім'ю. Виявилося, що у зірки величезні податкові борги, за які її навіть піддали судовим переслідуванням.

Вже понад півроку, як стало відомо про страшну хворобу "прекрасної няні". Однак із тих пір сім'я актриси жодного разу не зробила офіційної заяви щодо її хвороби і лікування. Будь-яка інформація про Анастасію Заворотнюк доходить лише від сторонніх людей. Не дивно, що вона спотворена, а іноді й зовсім виходить за рамки здорового глузду. Деякі колеги зі світу шоу-бізнесу навіть припустили, що хвороба актриси фіктивна, і таким чином її сім'я просто намагається позбутися своїх боргів.

Через величезні борги Анастасію Заворотнюк розшукували судові пристави. Та згодом деякі справи були закриті – нібито через те, що відповідачку не можуть знайти.

Скандально відомий адвокат Сергій Жорін розповів, що ніхто не знімав з хворої актриси фінансової відповідальності. Вона має заплатити за своїми старими боргами. Нещодавно стало відомо, що податкові органи знову відновили переслідування Анастасії Заворотнюк, і мабуть, не мають наміру залишати її в спокої.

Та очевидно у сім'ї актриси, яка проходить дороге лікування, немає грошей, щоб розрахуватися з боргами. Через це, подейкують, рідні співачки виставили на продаж розкішний будинок у Підмосков'ї, в якому проживала сім'я, і змушені були переїхати в московську квартиру.

Нагадаємо, в Мережі з'явилися фото юної Анастасії Заворотнюк. При цьому шанувальники актриси помітили неймовірну схожість Анастасії з іншою людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ