Today.ua

“Заслужила бути щасливою“: Слава Камінська завела новий роман на Балі

Слава Камінська, яка в минулому році розірвала шлюб зі своїм колишнім чоловіком Едгаром, схоже, завела новий роман. При цьому співачка не заперечувала, що у неї зав'язалися нові відносини, але до пори свого нового чоловіка не показувала. Дівчина "легалізувала" його на Балі, де вони разом відпочивають.

Солістка групи "НеАнгели" вирушила на відпочинок зі своїми двома дітьми - сином Леоном і дочкою Лаурою. Втім, компанію Славі Камінській склали не тільки діти. Як з'ясувалося, разом з ними відпочиває також відомий актор Павло Вишняков. Слава оприлюднила у себе в Instagram знімок, на якому Вишняков тримає на плечах її доньку.

"У мене теж ноги втомилися, але все краще дітям", - підписала знімок співачка.

Звичайно такий знімок не пройшов повз прихильників Слави Камінської і відразу обріс коментарями.

"Слава молодець) гарний чоловік)", "Який чоловік. Сподіваюся, Ваш", "Що тільки не зробиш , щоб колишній звернув увагу)))))", "СЛАВА ЗАСЛУЖИЛА БУТИ ЩАСЛИВОЮ", - пишуть шанувальники.

Дехто навіть зауважив, що Лаура дивно схожа на Павла.

"Вишняковщина", - прокоментувала фото телеведуча Леся Нікітюк.

https://www.instagram.com/p/B7F6ng_hI4g/

Нагадаємо, на святкування дня народження дітей Слава і її колишній чоловік Едгар Камінський злилися у пристрасному поцілунку. Пізніше співачка пояснила, що це просто був поцілунок двох батьків, яких пов'язують спільні діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ