Today.ua

Волочкова спивається на очах: “Б'ється головою в гримерці“

Анастасія Волочкова п'є не зупиняючись. Останнім часом балерину практично не бачили тверезою. У колишньої прими Маріїнки і Большого – жорстока алкогольна залежність. Про це розповіла російська телеведуча Дана Борисова, яка й сама знає, що таке потрапити в ярмо залежності. Адже вона багато років була наркозалежною, і якби не рідні та друзі, то, за зізнанням самої Борисової, її вже могло не бути серед живих.

Тому Дана вважає, що Волочкову потрібно терміново рятувати. Адже алкоголь вже почав свою руйнівну дію. Своїми міркуваннями Борисова поділилася в ефірі "Вечірнього шоу з Аллою Довлатовою", яке транслюється на "Русском радио".

"Ви бачили, як вона на шоу ходить? Вона п'яна там повсякчас. Її поведінка зараз дуже нагадує мою, яка була кілька років тому", - сказала Борисова.

При цьому вона додала, що Волочкова майже перестала виходити з дому, а це вірна ознака хронічно питущої людини. Телеведуча також зауважила, що Анастасія Волочкова до неї ставиться з неприязню. Втім, про причини такого ставлення Дана Борисова поширюватися не стала – лише сказала, що через Настине неприйняття у неї навіть виникали курйози.

Вона розповідає, як одного разу її запросили на одне з телешоу. Але, поки вона  готувалася в гримерці до виходу, до неї підійшли організатори цього шоу і попросили піти. При цьому Борисовій навіть заплатили обіцяний гонорар. Вона була збентежена і не могла зрозуміти, що відбувається, поки їй не пояснили.

"Там Анастасія Волочкова б'ється головою в сусідній гримерці". Волочкова сказала організаторам: "Або я, або вона". Я встала і пішла, тому що розумніша", - підсумувала Борисова.

Нагадаємо, Волочкова без макіяжу та майже без волосся налякала Мережу. У кадрах чергової реклами вона знялася зі змученим обличчям і дивною зачіскою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ