Today.ua

Волочкова приховує своє тяжке становище: немає грошей навіть на перукаря

Анастасія Волочкова, відома своєю епатажністю, нав'язливо демонструє своїм підписникам достаток, в якому вона живе, та створює навколо себе ауру безпечності і розкоші. На перший погляд все так і виглядає: нібито з усіх боків балерину оточують багаті шанувальники, які вважають за щастя вкласти свої заощадження у примхливу красуню. Однак насправді все зовсім не так.

Звичайно, не йдеться про те, що Анастасія Волочкова злидарює – хоча б тому, що вона, як і раніше, тримає у своєму будинку прислугу. Але з іншого боку, деякі факти вказують на те, що її грошові справи не такі вже й хороші, і зірка змушена відмовляти собі багато в чому.

Зокрема, на її сторінці в Instagram з'явилося багато реклами, в якій сама Волочкова рекламує то послуги салону краси, та дизайнерські сумочки, то продуктовий супермаркет, який постачає її за це продуктами. Тобто, балерина працює буквально за їжу.

А тут ще недавно в Мережі з'явилося фото з хатньою робітницею балерини Лолою. З'ясувалося, що жінка сама робила їй укладку. Якщо навіть припустити, що Анастасія Волочкова не хотіла їхати в салон, то вона могла запросити професійного стиліста  додому, а не напружувати свою хатню робітницю, на якій і так купа різних обов'язків. Та ймовірно, у зірки просто велика напруга з фінансами, і на стиліста вже грошей не вистачає.

Тим часом, не так давно на пітерських сайтах нерухомості з'явилося оголошення про здачу в оренду шикарних чотирикімнатних апартаментів, якими володіє Анастасія Волочкова. Очевидно, у балерини таки зовсім туго з грошима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ