Today.ua

Волочкова розвіяла чутки, які ходять про неї в Мережі: “Мої чоловіки міряються розмірами...“

Анастасія Волочкова гастролює зі своєю програмою "Балерина в задзеркаллі цирку" по Підмосков'ю. Це, звичайно, не Великий театр, де вона колись збирала аншлаги, однак і публіка не така вимоглива і набагато більше вдячна балерині. Підстави для вдячності у глядачів є.

Волочкова зробила свіжу публікацію в Instagram із фрагментом свого концерту в одному із залів Підмосков'я. Судячи з того, що їй вручили букет, це вже фінал виступу. Балерина вийшла на уклін, і публіка вітає її стоячи.

"Таке щастя кохати і бути коханою. Я просто стільки вже можу сказати, що про мене і сказано і розказано, і вигадано, але мені хочеться, щоб за мене не говорила гучність імені, а мої справи і вчинки, нехай невеликі", - заявила Анастасія, звертаючись до залу.

Вона також сказала, що вирішила зробити свій проект "Балерина в задзеркаллі цирку" благодійним, щоби прилучити до мистецтва якомога більше людей, у яких сьогодні немає можливості відривати копійки від сімейного бюджету, щоби відвідати виставу.

"Всі глядачі запрошуються абсолютно безкоштовно. І хай це невеликий крок із мого боку, але теплий, світлий стосовно до моїх глядачів", - заявила Волочкова.

Все цей час балерина стояла на сцені з букетом в руках. Після цього їй винесли ще один величезний оберемок її улюблених білих троянд. Не була б вона Анастасією Волочковою, якби не прокоментувала цей момент у підписі до опублікованого відео.

"Щасливі моменти овацій моїх глядачів і, звичайно, улюблені квіти! Мої чоловіки міряються розмірами букетів білих троянд. Бути коханою і кохати-це диво!" – написала балерина.

https://www.instagram.com/p/B8GqW4MIC7H/

Коментарі до цього відео вона завбачливо відключила. Все ж момент, коли чоловіки міряються розмірами неважливо чого, міг викликати чергову хвилю лихослів'я.

Нагадаємо, напередодні користувачі каменя на камені не залишили від постановки "Кармен" у виконанні Волочкової. Балерині довелося прочитати про себе багато невтішних відгуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ