Today.ua

Волочкова попросила в усіх пробачення і пішла: “Дякую всім, хто мене прощає“

Анастасія Волочкова порадувала своїх підписників черговою серією фото і відеоматеріалів в Instagram. Цього разу співачка опублікувала матеріали зі своєї подорожі. "Спонтанної", як написала сама Анастасія і далекої, судячи з того, що довелося летіти на гвинтокрилі, і там, куди її привезли, усе ще лежить сніг.

Судячи з опублікованих матеріалів, співачка весело провела суботній і недільний дні. Очевидно її запросили на свято Масляної. Втім, можливі й інші версії. Але те, що вийшло дуже насичено, можна сказати однозначно. І все це – на тлі зимового лісу, де створені всі умови для того, щоби добре провести час вдалині від міської суєти.

Волочкова, звичайно, не забула засвітитися за штурвалом вертольота, в якому вона летіла. Проте зовні виявилося набагато холодніше, ніж у комфортабельній повітряній машині. Судячи з того, як Анастасія кутається у хутряний кожух, її фірмові унти, якими вона зазвичай лякає москвичів, там були в самий раз. А от рвані джинси явно підкачали – не сезон.

https://www.instagram.com/p/B9Jr8M2I9C5/

На ранок, коли всі пороки залишилися у вечірньому угарі, і настав час для чеснот, Анастасія Волочкова заходилась просити у всіх пробачення.

"Сьогодні прощена неділя. Я хочу попросити вибачення у всіх, кого я може бути образила, і зробила може бути щось у цьому житті не так. Хочу вам сказати, що якщо я щось зробила не так, то я сама за це несу відповідальність", - почала свою покаянну сповідь Волочкова.

(На цьому моменті повинні пустити сльозу очищаючого всепрощення усі "товсті заздрісні тітки", яких Анастасія регулярно ображала у своїх коментарях.)

А втім, почуття провини не повинно переслідувати людину, бо воно тягне нас на дно, тут же доповнила себе балерина, мабуть вирішивши, що зловживати вибаченнями теж не варто. А тому, вважає Анастасія Волочкова, потрібно робити те, що хочеться, не озираючись, що хтось засудить.

"Відпочивати так, як нам хочеться, жити ми повинні так, як нам хочеться, тому що це життя дається один раз. Та час летить дуже швидко. Він просто іскрометний", - підсумувала балерина.

https://www.instagram.com/p/B9MUaDpoNWM/

При цьому вона не стала напружувати себе підбором слів: що сказала, те й розлетілося по Мережі. У наступному кадрі балерина пішла вгору, можна сказати, вознеслася у будиночок Баби Яги, який височіє посеред лісу на курячих ніжках. Але це – окрема історія.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова вже назвала дату і місце свого весілля. Воно відбудеться 20 вересня 2020 року на набережній річки Мойки у Санкт-Петербурзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ