Today.ua

Волочкова відпочиває: гола Світлана Лобода показала, як потрібно правильно сідати на шпагат

Світлана Лобода, скоріше за все вирішила переплюнути Анастасію Волочкову і показала, як треба правильно сідати на шпагат. Тільки балерина продемонструвала свій коронний шпагат і розповіла, що використовує його для спокуси чоловіків, Лобода вирішила в свою чергу також повторити ефектний прийомчик.

Світлана Лобода відпочиває і виступає в Омані. Українська співачка зараз ніжиться на сонечку в ефектному чорному купальнику. Світлана вирішила показати свою чудову форму і сіла на шпагат. Нове фото Лободи побачили її підписники в блозі і вже встигли відзначити прекрасну фігуру артистки.

https://www.instagram.com/p/B5FssVPh_Mt/

Природно, хвиля компліментів відразу ж посипалася на співачку, адже її стрункій фігурі можна тільки позаздрити. Довгі ніжки і пишні груди – Лобода виглядає просто чудово. А шпагат у неї вийшов відмінний, не кожен зможе зробити таку розтяжку.

Також співачка показала ще один свій ретро-образ у відкритому купальнику. Маленький шкіряний топ і плавки з високою посадкою, прикрашені ременем, ефектно підкреслили сексуальний образ співачки. Темні окуляри і яскраві пухкі губи - Світлана Лобода в новому пікантному образі просто приголомшила своїх фанатів. Багато хто по достоїнству оцінив витончену фігуру зірки.

https://www.instagram.com/p/B5C8sMIBe3d/

Раніше, Світлана Лобода шокувала мережа провокаційним фото - зірка показала вагітний животик. І не маленький, а вже на 9-му місяці вагітності.

Також Світлана Лобода завжди любила потішити шанувальників пікантними знімками. Цього разу зірка показала довгі ніжки і осину талію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ