Today.ua

Волочкова не має коштів на існування: багаті залицяльники закінчилися

Анастасія Волочкова, видно, неабияк витратилася під час свого відпочинку в Таїланді. Втім, і вдома у неї витрат вистачає. Потрібно утримувати величезний розкішний будинок, прислугу, та й собі, коханій, ні в чому не відмовляти.

А балетом, очевидно, вже таких грошей не заробити: пуанти зносилися, та й сама балерина в свої 44 вже не може так пурхати по сцені, як їй вдавалося, будучи вдвічі молодшою. От і доводиться підробляти рекламою на їжу, чи шукати інші шляхи заробітку.

Відразу на декількох пітерських сайтах, що спеціалізуються на оренді нерухомості, з'явилося оголошення про здачу в оренду чотирикімнатних апартаментів Волочкової, розташованих майже в самому центрі Санкт-Петербурга.

Якщо вірити оголошенням, то всередині квартира дуже багато оздоблена ліпниною. Деякі елементи оздоблення вкриті сусальним золотом. Спальня і вітальня оформлені в стилі пізнього бароко з елементами ампіру - спокушає Анастасія потенційних постояльців. Меблі виготовлені з дорогих порід дерев та обтягнуті світлою дорогою тканиною. Крім того, на третьому поверсі квартири вмонтований справжній камін. Зараз, правда, у тренді інші тенденції, але балерина, мабуть, вважає, що розкоші забагато не буває.

Квартира Волочкової розташована на Італійській вулиці. Це – поруч із Михайлівським палацом і зовсім недалеко від Невського Проспекту. Площа апартаментів становить 196 квадратних метрів.

Як вказує сама господиня житла, її квартира розрахована на людей, яким потрібний не просто орендований куток для проживання, а представницькі апартаменти, що промовистіше за будь-які слова говорять про свого пожильця.

Щодо орендної ціни за це пітерське гніздечко не йдеться, але, ймовірно, сама Анастасія Волочкова вважає, що таке житло будуть знімати не бідні люди і платитимуть за нього щедро. Навіть більше, балерина написала, що готова особисто зустрітися з потенційними наймачами житла, щоб обговорити всі умови оренди.

Нагадаємо, днями Анастасія Волочкова зчинила фурор в одному з дорогих підмосковних готелів, з'явившись там перед постояльцями в коротенькій шубці накинутій поверх трусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ