Today.ua

Волочкова без макіяжу і майже без волосся перелякала Мережу - гнітюче видовище

Анастасія Волочкова, мабуть, неабияк витратилась у відпустці, тому що раптом стала активно рекламувати товари і послуги в своєму Instagram. Так, днями вона рекламувала супермаркет, який нібито, по доброті душевній, вирішив потішити її свіжими овочами та екзотичними фруктами до дня народження.

А тепер Анастасія розрекламувала у своєму Instagram салон краси. Балерина розповіла, що її улюблений салон переїхав через дорогу і став ще затишнішим. При цьому Волочкова похвалилася свіжим манікюром, який їй зробили тутешні майстри.

Однак про інші деталі своєї зовнішності зірка, схоже, забула, залишивши їх у "первозданному" вигляді. Так, у кадрі вона з'явилася з абсолютно не свіжим і якимось змученим обличчям і коротко стриженим волоссям. Причому стрижка - ніби наспіх зроблена рукою невмілої дитини.

Та й сам прохід Насті у кадрі міг би увійти до хрестоматії відеозйомок за приклад - як знімати не можна. Кадр абсолютно не виставлено по висоті, і під час зйомки оператор зовсім "не ловить мишей". Ось і вийшло, що доволі висока Волочкова на відео залишилася "без голови". Видно лише, як пересувається її тіло і чути голос.

https://www.instagram.com/p/B8MOEUFIiOy/

Загалом, за таку рекламу салон не лише спасибі не скаже, а ще й може стягнути з Волочкової за її самодіяльність.

Нагадаємо, у Мережі порівняли Анастасію Волочкову з Ольгою Бузовою. Зокрема, йшлося про те, що обидві люблять зніматися оголеними. Однак шанувальники Бузової вважають, що дівчина, з її вишуканими формами, має на це право, а от 44-річній балерині уже не варто було би так відверто виставляти себе напоказ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ