Today.ua

Водія Mercedes жорстко покарали за неправильну парковку

В Україні віднедавна інспектори з паркування отримали право без присутності поліції штрафувати водіїв за неправильну парковку. Однак, деякі українці вважають, що самі можуть карати таких недбайливих автомобілістів. І іноді вони роблять це досить жорстко, як, наприклад, у випадку з Mercedes-Benz S-Class.

У Києві на Лук'янівці водій повнорозмірного люксового седана Mercedes-Benz S-Class припаркувався на тротуарі. Мабуть, іншого вільного місця він не знайшов або просто не захотів шукати через відсутність часу. Як би там не було, але він залишив свій «мерс» і пішов у справах.

Коли водій повернувся, то з жахом побачив на бічному склі сліди від куль. Мабуть, хтось із пішоходів був настільки роздратований неправильним паркуванням «Мерседеса», що два рази в нього вистрілив.

Так як кулі не пробили скло, можна припустити, що стріляли з травматичного пістолета. Але власнику «Мерседеса» навряд чи від цього легше – скло все одно доведеться міняти.

Раніше повідомлялося, що в Києві кожен інспектор по парковці в середньому відправляє на штрафмайданчики по 20 автомобілів на день. У його розпорядженні є 5-6 евакуаторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ