Today.ua

Разом і в горі, і в радощах, і на карантині: Тіна Кароль і Дан Балан знатно “шифруються“

Тіна Кароль і Дан Балан вже другий рік поспіль не втомлюються інтригувати користувачів Мережі своїми відносинами. Шанувальники обох зірок давно хотіли би бачити їх разом, однак ті спритно обходять прямі відповіді на всі поставлені запитання і вправно тримають інтригу. Ніхто не знає, які стосунки пов'язують двох співаків, і чи пов'язують взагалі.

Хоча при кожному зручному випадку Дан Балан намагається підкреслити свою небайдужість до Тіни Кароль: то обійме її, то за ніжку вхопить, то очицями пограє. Та й українська зірка, схоже, доволі прихильно приймає залицяння пристрасного молдаванина, заохочуючи його дрібні витівки.

Але, як виявилося, відносини колег просунулися набагато далі букетно-цукеркового періоду, і пара вже мешкає на спільній житловій площі. Цю сенсаційну новину повідомив керівник управління Big Entertainment Shows 1+1 media Володимир Завадюк.

Завадюк розповідає, як розкрилася таємниця. Вони з тренерами обговорювали деталі суперфіналу. У цей час Дану хтось подзвонив у двері.

"І Тіна каже: "Дан, хто це? Хто до тебе прийшов?". Після цього Дан каже: "Тіночка, не хвилюйся, усе добре, ти у мене лише одна". І тут звучить голос Олексія (очевидно Потапа), який говорить: "Та облиште, адже ви вже в одній квартирі, в одному будинку живете", - розговорився працівник телеканалу.

https://www.instagram.com/p/B-z5_uMl8q3/

Втім, не виключено, що Олексій просто пожартував чи хотів змусити "голубків" видати свою таємницю. Однак, як там далі повернула розмова, Завадюк розповідати не став.

Нагадаємо, в Мережі спливло весільне фото батьків Тіни Кароль, яке змусило шанувальників співачки повірити в містичні збіги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ