Today.ua

Власники ГБО радіють: на заправках продовжує дешевшати автогаз

Станом на 10 квітня, в Україні середня ціна автогазу становить 9,97 грн за літр, що на 9 копійок менше, ніж вчора. Паливо для автомобілів з ГБО на тлі карантину, запровадженого через коронавірус, продовжує дешевшати.

Відразу на 50 копійок за літр знизилася вартість автогазу в мережі «Автотранс». На заправках BVS, KLO і Motto – на 20 копійок за літр.

В цілому, з 20 найбільших роздрібних мереж, вартість автогазу за минулу добу впала в 12 мережах. Середня ціна скрапленого газу на даний момент дорівнює 9,97 грн за літр. Це мінімальне значення за останні місяці.

Власники автомобілів з ГБО зараз найдешевше можуть заправитися на станціях мережі «Авантаж 7». Там один літр автогазу продають за 8,75 грн.

Деякі експерти вважають, що, враховуючи оптові ціни, автогаз на українських АЗС повинен коштувати 8-9,5 грн за літр. Можливо, скоро так і буде, на радість власників ГБО.

Раніше стало відомо, що на майбутніх вихідних (11-13 квітня) всі АЗС закриються в Чернівецькій області. Така міра необхідна для боротьби з пандемією коронавіруса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ