Today.ua

Весняний макіяж 2020: модні тенденції допоможуть створити привабливий образ

Мода – дама мінлива і примхлива – зачіпає не тільки одяг, але і макіяж. Що візажисти рекомендують представницям прекрасної статі цієї весни?

Вологі губи

Тренд на вологі губи, який зародився ще на початку 90-х, повертається знову на радість мільйонам дівчат. Ви можете використовувати блиск, що володіє ефектом рідкого скла, а можете піти іншим шляхом – наносити бальзам поверх тінту. Тому, якщо матових тінтів у вас багато, не відправляйте їх на смітник: вони вам ще послужать.

Акцент на бровах

Робити акцент на бровах візажисти радять, не використовуючи колір. Сьогодні набагато важливіше текстура. Відтінок ж брів рекомендується максимально наблизити до кольору волосся. Щоб добитися потрібного ефекту, використовуйте гель для брів.

Природний рум'янець

Багато дівчат останнім часом стали відмовлятися від використання рум'ян, вважаючи, що їх час минув. Даремно ви так, милі дами! Візажисти говорять, що з їх допомогою макіяж виходить природний. Накладайте рум'яна від «яблучка» на щоках вгору вздовж скул. Ви будете справляти враження добре відпочивої людини.

Тіні пастельних відтінків

Навряд чи кому-то в милу голівку прийде ідея наносити на повіки зелені або сині густі тіні. Але на всякий випадок нагадаємо: модний макіяж це той, для нанесення якого використовувалися тіні пастельних відтінків: фіолетові, світло-лілові, блакитні.

За допомогою макіяжу можна приховати недоліки і підкреслити достоїнства. Але деякі жінки допускають помилки, які роблять обличчя ширше. Дізнайтеся про те, від яких прийомів краще відмовитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ