Today.ua

Вдівець Жанни Фріске втратив усе, що мав: кар'єра Дмитра Шепелєва летить у прірву

Жанна Фріске померла від онкозахворювання мозку п'ять років тому, залишивши свого цивільного чоловіка Дмитра Шепелєва на руках з їхнім маленьким сином Платоном.

Однак, незважаючи на особисту трагедію, кар'єра телеведучого тоді йшла вгору. Свого часу Жанна Фріске допомогла становленню кар'єри Шепелєва. Звичайно, він був, безперечно, розумний і талановитий. Але ж розумних і талановитих чимало, а нагору пробиваються лише одиниці. Для Дмитра Шепелєва знаменита дружина стала саме тим локомотивом, який допоміг йому вибитися в обойму перших телеведучих Росії. І, як би цинічно це не звучало, навіть важка хвороба і смерть Жанни Фріске, певною мірою підтримували кар'єру Шепелєва на плаву. Овдовілому телеведучому, що залишився з маленькою дитиною на руках, співчувала вся країна.

Однак минув час, і для багатьох, включаючи й самого Шепелєва, біль утрати вгамувався. Він зустрів і покохав іншу жінку, що цілком природно. Але на роботі виникли проблеми.

Чутки про те, що Дмитро Шепелєв не ладнає з керівництвом Першого каналу стали ходити вже давно, проте сам популярний ведучий демонстрував спокій. Він до останнього не повідомляв про те, що йде з Першого, хоча сам вже активно шукав іншу роботу.

Однак настав день відходу, і Шепелєв з неприємністю для себе виявив, що багатьом колегам немає до нього ніякого діла, а деякі, то й зовсім зловтішаються з приводу його звільнення. Збентежений вдівець Жанни Фріске прозрів лише тоді, коли його почали вітати зі звільненням.

Не ладяться у нього справи і на новій роботі. Та й роботу цю, звичайно, з Першим не порівняти. Телеканал "П'ятниця", за всієї поваги до людей, які на ньому працюють, не зрівняється з першою кнопкою країни. Відповідно й зарплата нового телеведучого каналу, подейкують, в рази менше тих п'яти мільйонів, які чоловікові покійної Жанни Фріске платили на Першому.

А тут ще й карантин пройшовся катком по всьому, включаючи, звичайно, і сферу медіа. Але якщо люди, які давно працювали на одному місці, пішли в самоізоляцію, з меншими втратами і матеріальними, і професійними, то новачкові, звичайно, припав більш сильний удар. Нехай навіть цей новачок і Дмитро Шепелєв. Тим більше, що він катастрофічно втрачає популярність: збитих соколів за птахів вже ніхто не вважає.

Отже, вдівець Жанни Фріске, в плані професійному, розгубив усе, що мав за життя своєї дружини. Добре, якщо хоч щось він знайшов для себе в особистому житті. Втім, жінки не дуже люблять невдах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що суд дозволив батькам Жанни Фріске забирати до себе онука Платона на вихідні. Дмитро Шепелєв, який раніше був категорично проти спілкування свого сина з ріднею покійної дружини, цього разу навіть не заперечував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ