Today.ua

В «Укравтодорі» розповіли про стан доріг

Вранці в понеділок, 30 грудня, автомобільні дороги державного значення в декількох обласних центрах України назвали засніженими, також місцями -вони мокрі. На перевальних ділянках доріг теж переважно засніжено, але проїзд забезпечений.

Про це повідомили в прес-службі «Укравтодору».

 

"Станом на 6:00 30 грудня місцями невеликий сніг в Чернівецькій, Тернопільській, Вінницькій, Київській і Харківській областях, місцями ожеледь в Кропивницькій області. На решті території без опадів. Покриття на автодорогах державного значення місцями засніжене у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Рівненській областях, місцями ожеледиця в Черкаській області, на півдні сухо, на решті території - мокро", - відзначили дорожники.

 

Також стало відомо, що перевальних ділянках доріг - без опадів. При цьому - вони засніжені.


"Виконуються роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечений, заторів в русі не зафіксовано", - додали в агентстві.

 

Нагадаємо, випадіння першого снігу - прямий сигнал згадати правила безпечного водіння, яких чимало. І головне - щоб убезпечити себе від трагедії ДТП, важливо терміново поставити зимову гуму, якщо ви раптом все ще їздите на літній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ