Today.ua

У Мережі показали найдешевший кросовер Skoda за 13 000 доларів

В Мережі опублікували рендерні зображення нового чеського бюджетного купе-кросовера Skoda Kliq. Його продажі почнуться в середині наступного року.

Skoda побудує Kliq на платформі MQB. Значить, це буде невеликий автомобіль. Швидше за все, його можна буде віднести до сегменту компактних купе-кросоверів, які останнім часом так популярні в багатьох країнах. Дизайн його багато в чому буде нагадувати концепт Skoda Vision IN.

Так як мова йде про бюджетну модель, то нічого особливо від салону чекати не потрібно. У стандартній комплектації покупцям запропонують невеликий набір обладнання (зате саме корисне). Якщо потрібно більше обладнання – доведеться заплатити додатково.

У лінійку двигунів увійдуть два агрегати. Це 1,0 л турбомотор потужністю 110 к.с. (він працює разом з 6-ступінчастою «механікою» або «автоматом») і 1,5 л турбомотор потужністю 150 к.с. (він працює в парі з 7-ступінчастою преселективною трансмісією). Привід – передній.

Skoda планує почати серійне виробництво Skoda Kliq в середині 2021 році. У базовій комплектації він буде коштувати всього близько 13 000 доларів. Тобто він стане самою недорогою моделлю чеського автогіганта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ