Today.ua

У родині Софії Ротару несподівана новина: співачка виходить заміж

В сім'ї Ротару починаються приємні турботи. Племінниця Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич йде під вінець. Співачка опублікувала фото з обручкою і написала в Instagram про те, що їй зробили пропозицію, про яку мріє будь-яка дівчина. Що ж відомо про обранця юної зірки? Хлопець і незабаром майбутній чоловік Софії взагалі жодним чином не задіяний у шоу-бізнесі.

Племінниця Софії Ротару показала щасливе фото у себе на сторінці в Instаgram. Дівчина похвалилася обручкою, але обличчя молодого обранця прикрила руками. Пара зустрічалася п'ять місяців, а після пропозиції руки і серця, закохані вирішили одружитися. Молодий чоловік зробив внучці Ротару таку пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися. За словами зірки, весілля перенесли на літо, а поки закохані будуть готуватися до найважливішої події в їх житті.

https://www.instagram.com/p/B5AbomynCi_/

Раніше Соня виставила у своєму блозі фото, де вона позує перед камерами в облягаючому жовтому костюмі. Співачка приміряла на себе образ сексуальної кішечки. Волосся внучці Ротару уклали у вигляді вушок, а дівчина на каблукахтакому образі анонсує прем'єру свого кліпу.

https://www.instagram.com/p/B44zoTLHZHB/

Днями стало відомо, що Софія Ротару знову повертається в Росію. Квитки на концерти з 72-річної народною артисткою вже практично розпродані.

Крім того, в мережу потрапило відео, як 72-річна Софія Ротару, яка після проблем зі здоров'ям повернулася на сцену, гнівно відшила настирливого фаната.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ