Today.ua

У Кривому Розі в ДТП серйозно травмовані двоє підлітків: що зробив водій на переході (фото 18+)

У Кривому Розі у четвер, 29 жовтня, отримали серйозні травми в ДТП двоє підлітків. Їх збив на пішохідному переході автомобіль Nissan Tiida. Подробиці події оприлюднив на своїй сторінці в Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За інформацією поліцейського, підлітки переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Тролейбус, який рухався вулицею, перед переходом пригальмував, щоби пропустити пішоходів. При цьому водій Nissan Tiida, який мчав сусідньою смугою, навіть і не думав гальмувати. Не зменшуючи швидкості, він рвонув через перехід і "змів" дітей із проїжджої частини.

На відео з камери спостереження видно, як автомобіль на повній швидкості збиває підлітків і лише після цього зупиняється. Як згодом з'ясувалося, водій за кермом Nissan був добряче п'яний.

"В черговий раз цинічність і самовпевненість водія в нетверезому стані призвели до трагічних наслідків, які вразили, як рядових жителів Кривого Рогу, так і нашу поліцейського сім'ю", - написав Білошицький.

Обидва хлопці госпіталізовані в лікарню, в обох - дуже серйозні травми. Звісно, п'яний водій має понести суворе покарання за скоєне. Тим більше, що поліцейські не дозволять спустити цю справу "на гальмах". Один зі збитих підлітків виявився сином патрульної поліцейської.

Нагадаємо, для винуватця "п'яного" ДТП під Києвом, який убив в липні нинішнього року сім'ю з чотирьох чоловік, прокуратура вимагає 10 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ