Today.ua

У ДТП з Єфремовим готувалася загибель самого актора: зізнання одіозного колеги

Михайло Єфремов мав сам загинути у ДТП, яку він скоїв. Більш того, його смерть ретельно планували та все зробили для цього. Однак випадок розпорядився так, що загинув водій зустрічного автомобіля.

Таку версію висловив скандально відомий російський актор Микита Джигурда. Він стверджує, що загибель Захарова на совісті "шакалів-силовиків", а не Михайла. Свою версію він пояснює ненавистю правлячого російського режиму до актора, який не приховував своїх опозиційних настроїв.

Справа в тому, що в аналізах Єфремова, крім спиртного і наркотиків, був виявлений ще один препарат, який вживають як сильне снодійне. Він називається "Зопіклон", і в інструкції до нього прямо сказано, що прийом цього препарату не сумісний з водінням автомобіля і, тим більше, вживанням алкоголю. У поєднанні зі спиртним дія цього препарату у кілька разів посилюється.

Навряд чи Михайло Єфремов цього не знав. І, природно, що він не стали би вживати снодійне зі спиртним і, тим більше, сідати після цього за кермо. Тому Джигурда впевнений, що ліки Єфремову навмисне підсипали ті, з ким він випивав у той вечір. Вони розраховували, що актор засне за кермом і загине в аварії. Проте вийшло все по-іншому.

"Це сигнал про те, що буде з тими, хто яскраво, сміливо й відкрито критикує Кремль і особисто президента Путіна", - упевнений Джигурда.

Хоча, відверто кажучи, Михайло Єфремов, незважаючи на його регалії заслуженого артиста – дрібнувата жертва для людей рівня російського гаранта.

Нагадаємо, адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв говорив, що його підзахисний в той вечір не збирався нікуди їхати. Однак йому зателефонували, що помер його близький друг і актора попросили приїхати. Імені померлого друга при цьому не називають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ