Today.ua

Леся Нікітюк боїться розлучення і смерті дітей: що приховує зірка

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, скільки часу витрачає на догляд за собою. Вийшовши з будинку о 3 годині дня, зірка розпереживалася, чи не кине її майбутній чоловік і чи не помруть її діти, якщо вона не буде все встигати.

Леся Нікітюк не тільки показала себе без мейкапу, але розповіла шанувальницям, як стежить за собою. За її словами, на сон вона витратила 8 годин, далі займалася процедурами для обличчя, масажем, укладанням волосся.

"Вийшла я така" тьолочка ", а на дворі - 3-тя дня ... і я подумала .. Це ж якщо так кожен день, то діти помруть від голоду, а чоловік покине. І як ті жінки, які все встигають" , - поскаржилася Нікітюк.

У коментарях до фото молоді мами давали поради Нікітюк, як все встигати й усьому давати лад.

"Так, жінки в декреті можуть все, нереальне стає реальним, 7 справ одночасно - так легко», «З дітьми навчишся всі процедури робити самостійно і швидко», Ой, Лесю, коли йдеш в декрет - вчишся жити заново і все встигати теж", - написали вони.

Правда, були й ті, хто поскаржився, що все ніяк не встигнути.

«А ми, мамки не робимо укладок і процедур для обличчя, ми ходимо трохи зачухані і в спортивках», «Коли є діти, про такі процедурки залишається тільки мріяти», - відзначили вони.

Але Леся Нікітюк, звичайно, справила враження на дівчат. Хтось навіть назвав її «Леся Шанелівна».

Нагадаємо, нещодавно телеведуча порадувала шанувальників торішнім знімком топлес на Балі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ