Today.ua

“Обличчя обвисло“: Настя Каменських нажахала мережу хворобливим виглядом

Настя Каменських нарвалася на шквал несхвальних коментарів в мережі. Що тільки не почула зірка на свою адресу після публікації, здавалося б, позитивного знімка. Хоча співачка, напевно, хотіла продемонструвати свою спортивну форму, але почула у відповідь масу негативу і навіть образ.

Так, Настя Каменських в дуже сексуальному вбранні, що складається з коротеньких ніжно-фіолетових шортів, помаранчевих кросівок і сіро-чорного топа, вирішила поцікавитися у шанувальників, як вони починають свій день. Адже вона почала його зі спортзалу. При цьому артистка стояла на спортивному тренажері, хоча не посміхалася і навіть не було натяку на чудовий настрій.

Варто відзначити, що якщо фігура Каменських не викликало особливих нарікань, то ось обличчя зірки без мейк-апу не залишилося непоміченим.

"Ну ти і страшна без грунтовки!", "Змарнілі Ви дуже", "Чому так обличчя обвисло, це що через схуднення?", "Жахливо стала виглядати", "Настя не худни більше, тобі не йде", - заявили Каменських коментатори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єра нової пісні співачки, названої на честь американського курорту, здивує присутністю біля Насті двох латиноамериканських хлопців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ