Today.ua

Успенська звинуватила чоловіка в тому, що сталося з їх донькою: “Всі роки він шантажував мене і розбещував Таню“

Любов Успенська не може отямитися після скандалу, який розігрався з її дочкою. Дівчина Тетяна взяла участь у шоу "Зірки зійшлися" на каналі НТВ, в якому звинуватила свою матір у моральних і фізичних тортурах над нею. Почувши таке, 65-річна співачка не може відійти від серцевих нападів, які її здолали.

Жінка вже кілька разів за ці дні непритомніла, і якби не лікарі швидкої допомоги, уже відправилась би у кращий світ. Любов Успенська говорить, що дочка її обмовила, і що Тетяну нібито змусили це зробити силою. Щоб створити сенсацію, журналісти НТВ фактично пішли на злочин, взявши її хвору дочку у заручники, та змусивши її обмовити рідну матір.

Співачка також каже, що проблеми у її дочки Тетяни почалися після того, як вона у 2018 році впала з велосипеда. Дівчина тоді отримала серйозну травму обличчя, і досі їм не вдалося подолати наслідків того страшного падіння.

"Її душевний стан похитнувся, психологічно вона не справляється самостійно з хворобою. Три клініки за нашими плечима не дали належного результату. Мої спроби закрити її від суспільства, яке не завжди добре, виявилися безуспішними", - ділиться співачка наболілим.

При цьому вона також зауважила, що у багатьох її бідах з дочкою винен чоловік, тепер уже майже колишній, Олександр Плаксін. Вони вже рік не живуть разом, проте юридично поки перебувають у шлюбі. Чоловік, за словами Успенської, завжди протиставляв себе їй, намагаючись створити в очах дочки образ поганої матері і люблячого батька. Частково йому це вдалося.

"Він чудово знав, що я хочу розлучитися з ним і домігся того, щоб цього не сталося. Всі роки чоловік шантажував мене і розбещував Таню грошима", - говорить Успенська.

Зараз її дочка Тетяна вдома, однак хоче піти від матері, щоби почати самостійне життя, говорить сама співачка.

А тим часом Любов Успенська має намір судитися з каналом НТВ за наклеп, і хоче подати позов на півмільйона доларів – за завдану їй моральну шкоду.

Нагадаємо, друг сім'ї Любові Успенської розповів, що співачці довелося заплатити 100 тисяч рублів за інформацію про те, де утримують її дочку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ