Today.ua

Українець купив автомобіль за 7,2 млн. гривень

У Києві помітили Porsche 911 Turbo S нового покоління, чиї продажі почалися зовсім недавно. Його ціна - 7,2 млн. гривень, як мінімум.

Новий Porsche 911 Turbo S повинен був дебютувати в березні цього року на Женевському автосалоні. Однак, цього не сталося, так як автосалон в Женеві не провели у зв'язку з пандемією коронавіруса. Тому Porsche зробив окрему презентацію цієї новинки.

Під капотом у цього новітнього купе знаходиться 3,8 л опозитний двигун потужністю 650 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Мотор працює разом з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Привід – повний. Розгін до 100 км/год займає всього 2,7 секунди при максимальній швидкості 330 км/год.

У 911 Turbo S попереднього покоління потужність двигуна складала 580 к.с. і 750 Нм крутного моменту. При цьому двигун працював в парі з семиступінчастим «роботом» PDK з двома зчепленнями.

Поки що в Україні тільки один такий новий Porsche 911 Turbo S. Мінімальна ціна - 7,2 млн. гривень. Якщо вибрати версію з більш широким набором устаткування, то ціна, звичайно, збільшиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ