Today.ua

Тіну Кароль занесло в Карпати: гірське повітря розбудило в ній пристрасть

Тіна Кароль, судячи з усього, вирушила в Карпати. Принаймні, в її сторіз – суцільні карпатські пейзажі: починаючи від коробок з курчатами, розташованих на тлі синіх гір, і закінчуючи змією, що завмерла в смарагдово-зеленій траві.

Втім, самої Тіни в кадрі немає, однак можна припустити, що саме в Карпати вона поїхала розвіятися зі свого заміського будинку, де вони з сином Веніаміном проводять свої карантинні будні. Та мабуть зараз, коли пута самоізоляції трохи ослабли, співачка вирішила вирватися на свободу і чкурнути в гори.

В її сторіз відчувається, що Тіна релаксує, насолоджуючись природою та юною зеленню на карпатських схилах. У мальовничих пейзажах, які вона розмістила в своєму Instagram – неправдоподібні вівці, що пасуться на полонині, і коні, що мирно відпочивають поруч із вогнищем, в якому тліють зелені ялинові гілки. Благородні тварини очевидно звикли до туристів, які постійно на них витріщаються. Тому до зйомки і до самої Тіни Кароль ставляться абсолютно індиферентно, чого не скажеш про шанувальників співачки.

Адже упереміш з цими пасторальними пейзажами Тіна Кароль засвітила пару своїх гарячих знімків.На фото співачка сидить, схрестивши ноги майже в позі лотоса. На ній – білий піджак, надітий на голе тіло. Піджак розстебнутий так, що видно груди Тіни. В міру – щоби це вважалося пристойним, і так, аби звести шанувальників з розуму, вже не кажучи про того, хто знімав усю цю красу. Навряд чи зірка стала би залучати до такої зйомки свого 11-річного Веніаміна. Тут явно був майстер постарше.

https://www.instagram.com/p/CAZl0UfHfUu/

"Неймовірна дівчинка?☀️", "найкрасивіша жінка в усьому ВСЕСВІТІ", "Очі випали", "Мозок покинув чат", "ви вбиваєте своєю красою!", "Ну чомууу фокус на 2 картинці на руці, а не на??❤️", - прокоментували фото захоплені фоловери.

Отже схоже на те, що гірське карпатське повітря розбудило в ній таку пристрасть, якої не в змозі розбудити київський смог. Залишається чекати лише нових гарячих кадрів.

Нагадаємо, шанувальники Тіни Кароль вже майже упевнені в тому, що довгі дні самоізоляції вона коротає не лише з сином, але і з Даном Баланом. Хоча дві зірки досі намагаються зберегти інтригу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ