Today.ua

Тіну Кароль обікрали, залишивши їй на життя усього кілька доларів

Тіна Кароль, яка зазвичай мало розповідає про особисте життя, порушила це правило і розповіла трохи про себе в інтерв'ю Слави Дьоміну в його YouTube-проекті "Слава+". Співачка розповіла про те, що змусило її вийти на сцену незабаром після смерті чоловіка і займатися новими проектами.

Після смерті Євгена Огіра, який був Тіні Кароль і чоловіком, і продюсером, у сім'ї практично не залишилося засобів до існування. Всі гроші, які були у подружжя, пішли на лікування Євгена. Однак, незважаючи на його волю до життя, онкологія виявилася сильнішою.

Коли він помер, у Тіни з маленьким Веніаміном залишалася надія на останні 30 тисяч доларів, що зберігалися в банківській комірці. Проте виявилося, що комірку хтось розкрив, і гроші звідти зникли.

Вдові з п'ятирічною дитиною не було на що жити. Тож, незважаючи на біль від втрати чоловіка, їй потрібно було братися за роботу, щоби вони з сином могли вижити.

"Якою б активною я не була,  активна я тільки тому що нам не було за що їсти, жити й взагалі існувати. Тому що, коли його не стало, усі гроші були витрачені на лікування і паралельно ще нас пограбували у комірці, в банку. Це відомий факт. У мене там лишилася трійка доларів. І все", - розповіла співачка.

Туманними також виявилися і перспективи на спадщину, яку вони з сином повинні були отримати. Євген Огір за життя не залишив заповіту. Він до останнього дня сподівався перемогти хворобу.

"У нас було спільне майно і він настільки не хотів йти, що не подбав про те, щоб підписати заповіт заздалегідь. І я не змогла це зробити за нього. У мене була можливість зробити це а-ля його рукою за нього, але я не дозволила цьому статися. Я знала, що у мене будуть проблеми. І в мене є проблеми з майна, по спадковості, але мені ніщо всі ці проблеми в порівнянні з честю та всім нашим, моєю любов'ю до нього", - зізналася Тіна Кароль.

Лише півроку-рік тому, зізнається співачка, біль втрати потихеньку став вщухати, і вона знову стала відчувати смак життя. З чим або з ким це пов'язано, співачка не стала розкривати. Хоча про молдавського співака Дана Балана розмова теж була. Проте нічого конкретного співачка не сказала, залишивши таємницю.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=138&v=R8up0OByDzE&feature=emb_logo

Тим часом син Тіни Кароль, 11-річний Веніамін, добре пам'ятає батька і категорично проти, щоби мама вдруге виходила заміж. Хлопчик дуже болісно реагує на репліки, коли мамині колеги жартують про її стосунки з Даном Баланом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ