Today.ua

Тіна Кароль показала груди прямо на сцені: підступна сукня оголила пишні форми співачки

Тіна Кароль змогла дуже сильно здивувати своїх шанувальників. Популярна українська співачка продемонструвала свої апетитні форми прямо на сцені. Все вийшло, скоріше за все, випадково. Але звичайно, пильне око фанатів встигло вчасно відстежити такий конфуз, який стався з Кароль під час одного з виступів.

Під час виконання пісні на сцені, обтягуюча сукня Кароль з величезним вирізом на грудях трохи сповзла вниз і оголила пишний бюст артистки. Деякі піписники прямо "Ахнули", коли це побачили. Адже Кароль практично оголила соски, так як під сукнею у співачки не було навіть бюстгальтера. Природно, не всі зуміли розгледіти таку неприємність, адже фото було в добірці багато. Але були і такі підписники, які вказали на безглуздий конфуз, який стався з зіркою. Якби не лямка на лівому плечі, Тіна Кароль б блиснула всіма своїми принадами.

Крім того, величезний виріз сукні дав можливість звернути увагу на апетитні ніжки співачки. Образ Тіни Кароль в цей раз вийшов дуже ефектним і навіть трохи зухвалим. Чого тільки коштує це глибоке декольте, тонка талія та довгі ніжки артистки.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль в одному з інтерв'ю поділилася головними порадами своєї стрункості. Популярна українська співачка відкрила для себе спеціальну дієту і спорт.

Також Тіна Кароль опублікувала в Instagram новий знімок, на якому позує в мокрому купальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ