Today.ua

Три ознаки, які вказують, що пора продати автомобіль

Деякі автомобілісти так звикають до своїх машин, що витрачають великі гроші на їх ремонт, і ні за що не хочуть їх продавати. Але є випадки, коли автомобіль краще відразу продати, а не мучиться з його ремонтом. Сьогодні ми розповімо про ознаки, які вказують, що улюблений автомобіль потрібно терміново продавати.

1-й ознака

Якщо ви почали постійно доливати масло, кожну тисячу кілометрів, то попереду вас чекає капітальний ремонт двигуна. Як відомо, капремонт двигуна коштує дорого. В цьому випадку потрібно задуматися про покупку нового автомобіля. Є й інші ознаки, що скоро доведеться відправити двигун на капремонт. Це, наприклад, зниження його потужності, чорний глянсовий нагар на свічках, плаваючі обороти і синій вихлоп.

2-й ознака

Досвідчені водії знають, що якщо почалися проблеми з автоматичною коробкою передач, то таку машину простіше продати, ніж відремонтувати. Ремонт «автомата» за вартістю можна порівняти з капітальним відновленням двигуна.

Тривожних симптомів декілька. Наприклад, стали гірше перемикати передачі, з'явилося масло під коробкою передач, стали чутні сторонні шуми.

3-й ознака

Продавати автомобіль потрібно і в тому випадку, якщо на ньому з'явилася корозія. Спочатку іржа виникає на якій-небудь окремій ділянці, а потім призводить до наскрізної корозії. Навіть якщо видалити іржу, вона через деякий час найчастіше знову з'являється. Позбутися від неї дуже складно. Тому при появі корозії рекомендуємо подумати про продаж автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ