Today.ua

Трагедія під Скадовськом: жінка-водій втратила в ДТП всю свою родину

У трагічній ДТП на Херосонщині загинули батько і двоє синів. Трагедія сталася сьогодні вранці в шести кілометрах від Скадовська, повідомляє ТСН.

Сім'я херсонців поверталася з моря. За кермом автомобіля перебувала 45-річна жінка. В салоні машини - її 49-річний чоловік, двоє їхніх синів - 11 і 14 років, а також 14-річний сусідський хлопчик, якого рідні відпустили відпочивати разом із друзями.

На повороті дороги їхній Volkswagen Golf винесло на зустрічну смугу, якою рухався вантажний мікроавтобус DAF. Зіткнення уникнути не вдалося. Від потужного удару легковий автомобіль з одного боку сплюснуло, немов бляшанку.

В результаті чоловік водійки, а також двоє їхніх дітей загинули на місці. Ще один підліток, який був в автомобілі, отримав важкі травми. Його відвезли до лікарні. Медики оцінюють стан 14-річного хлопчика, як важкий. Сама жінка, яка була за кермом, в аварії не постраждала.

Що стало причиною трагедії, з'ясовує слідство. Є припущення, що жінка не змогла вписатись у поворот, через що автомобіль винесло на зустрічну смугу. Чому так сталося - невідомо. Можливо, була перевищена швидкість. Не виключено також, що вона задрімала за кермом, адже аварія сталася вранці.

У будь-якому випадку загиблих вже не повернути, і напевно ніхто не хотів би опинитися на місці жінки, що вижила...

Нагадаємо, ще одна ДТП, яка сталася в Кіровоградській області, забрала сьогодні життя двох людей. Там зіткнулися два рейсові автобуси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ