Today.ua

ТОП-5 б/в автомобілів, які продаються швидше всього

При покупці нового автомобіля потрібно враховувати багато різних факторів. У тому числі, як швидко при необхідності потім можна буде його продати. Експерти Autolist, проаналізувавши 4 млн. б/в автомобілів 2015-2018 модельних років, проданих у США в 2019 році, назвали п'ять моделей, які користувалися найбільшим попитом.

Mercedes-Benz GLS

У середньому повнорозмірний старий кросовер Mercedes-Benz GLS (див. фото вгорі) на американському ринку продається за 26 днів. Непоганий показник, з огляду на його досить високу вартість. Нагадаємо, що перше покоління GLS з'явилося в 2006 році.

Nissan Sentra

Nissan Sentra в середньому продають за 26 днів. Незважаючи на те, що американцям подобаються великі автомобілі, вони добре купують і компактні моделі.

Toyota Yaris iA

Субкомпактний Toyota Yaris iA ще раз спростував стереотип, що американці люблять тільки великі машини. Може так було раніше, але не зараз. Для того, щоб продати уживаний Yaris iA потрібно в середньому 26 днів.

Toyota RAV4 Hybrid

Компактний гібридний кросовер Toyota RAV4 Hybrid 2015-2018 модельних років у США продають в середньому за 26 днів. Автомобілістам подобається його дизайн, економна витрата палива, хороша підвіска і точна керованість.

Honda Odyssey

Швидше всього з старих автомобілів на американському ринку продаються мінівени Honda Odyssey. Для того, щоб продати таку машину потрібно в середньому всього 24 дні. Це один з найкращих сімейних автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ