Today.ua

ТОП-3 зачіски, які повнять жінок

Невдало підібрана зачіска здатна звести нанівець навіть найпродуманіший образ. Далі розповімо про стрижки, які підкреслюють зайву вагу. Їх варто уникати власницям шикарних форм.

Занадто довге пряме волосся

Зачіска з волоссям, що звисає, зовні спотворює овал обличчя, в результаті він «стікає» вниз, що призводить до візуального старішання.

Стилісти рекомендують жінкам з пишними формами говорити: "Так зачіска середньої довжини" і не забувати робити модельні стрижки.

Занадто коротка зачіска

Багатьом жінкам старше 40 років, які є власницями шикарних форм, не йдуть ультракороткі стрижки. Це дійсно вносить в образ дисгармонію: тіло здається об'ємним, а голова - маленькою. Дуже короткі стрижки особливо підкреслюють недоліки силуету у власниць тонкого волосся.

Обирайте градуйовані стрижки з елементами асиметрії. Ідеальним буде доповнити таку зачіску подовженою чолкою збоку, що відволікає увагу від підборіддя.


Проділ по центру

Не тільки невигідно підкреслює образ, але і візуально додає роки. Як правило, укладена симетрично зачіска підкреслює наявність зайвої ваги.

У питанні проділу також варто робити ставку на асиметрію. Відмінним рішенням може стати косий проділ. Він коригує контур обличчя і має омолоджуючий ефект.

Нагадаємо, ви також можете прочитати, які переваги надає модна зачіска "італійка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ