Today.ua

Лєра Кудрявцева розповіла, куди її не взяли навіть по блату: “Не спала ночами...“

Лєра Кудрявцева зізналася, про що мріяла довгі роки, однак її мрії так і не судилося здійснитися. Багато років телеведуча мріяла полетіти в космос. Причому ця мрія у неї була не абстрактною, а цілком конкретною, вона мала під собою підгрунтя. Принаймні, так вважає сама зірка.

Справа в тому, що чоловік її сестри, Дмитро, довгі роки працював у Роскосмосі, в центрі підготовки космонавтів. Лєра чула від родича багато розповідей про підготовку космонавтів, і навіть сама мріяла побувати у навколоземному просторі.

Якось вони з родичем розговорилися про його роботу, і Кудрявцева зізналася, що давно мріє побувати в космосі. Родич поміркував над її та словами та заявив, що може все організувати. Мовляв, його впливу вистачить на те, щоби включити Лєру до складу групи, яку готують для космічних польотів.

"Я ночами не спала, всім розтринділа, мовляв, усе — лечу в космос, сни снилися, як я злітаю, і мій політ знімає програма «Время». Облазила в центрі все, посиділа в ракеті зігнувшись рогаликом, залізла в скафандр", - поділилася Лєра Кудрявцева у своєму Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_AzMzgql8a/

Єдине, що Лера не спробувала – центрифуга. Каже, боялася, що її вестибулярний апарат не витримає. Але від ідеї не відмовилася. Просто подумала, що до фентрифуги готуватиметься поступово.

"Ідеєю і мрією жила довго і щасливо, поки, природно, Діма не сказав, що це був жарт. Моїм сльозам не було кінця", - зізналася ведуча.

https://www.instagram.com/p/B_CkejDqtmX/

Тепер, вона, звичайно, розуміє, що даремно тоді "повелася" на слова родича, який пообіцяв "прилаштувати" її в космос по блату. Однак вона довго жила цією мрією, а тепер не знає, про що ще можна мріяти.

Втім, цілком імовірно, що Лєру Кудрявцеву і так би не взяли в космос з її силіконовими імплантами. Все-таки при стартових перевантаженнях будь-який імплант може "потекти". Та й, як з'ясувалося, у Лєри не тільки груди були "зроблені".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ